(c) Bilde Juventus FC: Matthijs de Ligt

Når du som 20-åring tror du er på toppen av fotballpyramiden og bruker de første månedene til å fomle det til i en av verdens beste klubber, da kan det gå «rett sør» eller «omveien mot nord». Skal vi tro Juventus-keeperen heller det mot det siste for de Ligt.

De siste månedene har det nesten ikke gått en uke uten at den tidligere Ajax-kapteinen er blitt linket til en exit fra Torino. Keeperen med det umulige navnet, Wojciech Szczesny, mener de Ligt nå har etablert seg godt hos Juventus.

Les: Manchester United nær en historisk mulighet

Først til hoderystingen etter de Ligts mange håndballtriks innenfor sekstenmeteren:

-De Ligt var uheldig med hånden, men det var bare mot Inter at det burde ha vært straffe. Når man handser en måned i strekke, så er man nødt til å grine av det. Hvis du ikke prater om det, så blir det helt feil, begynner Szchzesny til Tuttosport.

Så kommer rosen:

-Matthijs er en kombinasjon av to ting: Han er god med ballen, men han er også et dyr. Giorgio Chiellini ble skadet, og jeg merket ikke forskjell. Det sier en del, avslutter Szcz.. osv.

Les på Popidol: Mammaen til Neymar er en gammal gris

Men hva nå som 35-åringen Chiellini tilbake etter den drøye kneskaden?

Enten skjønner de Ligt at Chiellinis plass er tiltenkt ham selv hvis han holder ut, eller så blir fristelsen etter å få en quick fix i en annen toppklubb for stor.

Vi tenker de Ligt skal gi seg selv noen sesonger i Torino. Litt motstand gjør vondt for en 20-åring med stjernestatus, men kan i tillegg være en god investering for resten av karrieren.

Bli.

Les: Klopp endrer på planene – 19-åringen er klar nå