Mats Solheim reiser hjem fra Sverige

239
Mats Solheim

I går ble Allsvenskan avgjort senere enn det pleier å gjøre. – Tre lag var med i gullkampen helt til siste dag. – Mats Solheim kjempet om seriegull med Hammarby på lørdag, men ifølge Expressen ble den kampen nordmannens siste for klubben.

Kontrakten hans går ut etter sesongen og blir ikke forlenget. Expressen skriver at Solheim reiser hjem til Norge på grunn av familien. Det er ikke sikkert hvor han fortsetter karrieren, et naturlig valg ville være å vende tilbake til Sogndal.

Les: Julian Ryerson debuterte i historisk Bundesliga-kamp

Hammarby møtte Häcken, til tross for seier 4 – 1 førte det bare Hammarby opp på tredjeplass og Häcken på sjette når alle kamper var ferdig spilt.

AIK som lenge var favoritter ble hektet av gullkampen for noen uker siden og havnet til slutt på fjerdeplass.

Stemningen var langt bedre Stockholm, Djurgården ble svensk mester etter 2–2 borte mot IFK Norrköping i siste runde. «Vi er så forbanna sterke sammen. Vi har vært der hele året. Vi bare kjører. Vi stoler på hverandre, og alt fungerer», sier Djurgården-keeper Tommi Vaiho til egen web.

Les: The Times: José Mourinho er snart tilbake i Premier League

Malmö FF kjørte over Örebro SK med 5-0 på bortebane, og ledet Allsvenskan i en kort time i 30. runde før Djurgården tok igjen IFK Norrköping og sikret serien. – Til slutt havnet Malmö på andreplass et poeng bak Djurgården.