ramos

De siste dagene har media fått opp øynene for at nederlandske Georginio Wijnaldum som var helt sentral på Liverpool nå sliter benken i den franske hovedstaden.

«Ikke helt lykkelig»

Liverpool manager Jürgen Klopp formelig tryglet Georginio Wijnaldum om å bli, men tanken om å spille på et stjernespekket lag som Paris Saint-Germain sammen med et heftig hopp i lønn fristet for mye. – Han mener selv han fortjener samme status i Paris som han hadde i Liverpool og på landslaget. Det virker ikke som om Paris Saint-Germain manager Mauricio Pochettino er enig.

Les: Enorm nedtur for Fiorentina blir til jubel for Liverpool

Georginio Wijnaldum har siden han byttet PSG i sommer bare spilt 502 minutter

«Jeg kan ikke si at jeg er helt fornøyd, for situasjonen er ikke som jeg skulle ønske» sier Wijnaldum ifølge NOS.

«Men sånn er fotball, og jeg må lære å leve med det. Jeg er en fighter. Jeg må opprettholde positiviteten og jobbe hardt for å snu ting».

Den tidligere Liverpool -spilleren har ennå ikke snakket med manager Mauricio Pochettino. «Jeg har spilt mye de siste årene, var alltid i form og presterte veldig bra. Dette er derfor noe helt annet, og jeg må venne meg til det.»

«Jeg gledet meg veldig til neste trinn i utviklingen min, og så skjer dette. Det er skikkelig vanskelig» sier Wijnaldum.

Georginio Wijnaldum startet i de fire første kampene i sesongen i Ligue 1 for PSG, men siden har han mistet sin faste plass på midtbanen.

Les på Engelske Klubber: Liverpool vil signere spiller som lagde en svinesti av Jürgen Klopps hus