Martin Ødegaard, pappa Hans Erik og agent Bjørn Tore Kvarme på plass på flyplassen i San Sebastian. Foto: Javi Colmenero for lokalavisen Noticias de Gipuzkoa

Da Martin Ødegaard forlot Strømsgodset og Drammen i 2015 reisete han rundt i Europa og testet klubber som om han skulle få seg en ny kone, «valget» falt på Real Madrid. – Nå er han på reisefot igjen også denne gangen har han med seg et kobbel av rådgivere. 

Nytt land, ny klubb

På Bilbao flyplass ikke så langt fra San Sebastian ventet journalister på det norske følget etter de hadde observert Real Sociedad sin sportsdirektør Roberto Olabe forlate Anoeta som er hjemmebanen til Real Sociedad i retning flyplassen.

Les: Mamma Rabiot har vært på europaturné, Juventus sjefen forteller om resultatet

Fotografen skjønte at sportsdirektør Roberto Olabe var i bilen og fulgte etter. Bilen kjørte til flyplassen i Bilbao, Loiu, snaut ti mil unna, og ut kom Martin Ødegaard, faren Hans Erik og agenten Bjørn Tore Kvarme.

Kvarme spilte for Real Sociedad på begynnelsen av 2000-tallet, og klubben er kjent for å ha gode forbindelser med Real Madrid, som eier Ødegaard.

Olabe ble værende i bilen, trolig for å unngå å bli avbildet med Ødegaard. Den norske landslagsmannen skal ha vært i møte med Olabe, trener Imanol Alguacil og president Jokin Aperribay. Aperribay er god venn med Real Madrid-president Florentino Pérez.

Dette har Martin Ødegaard selv svart VG om fremtiden:

«Roberto Olabe var også sportsdirektør da Kvarme spilte for Sociedad, og nesten ble ligamester i 2002/03. Han ga seg som sportsdirektør i 2006, kom tilbake i 2017, sluttet like etter, men kom tilbake for tredje gang i 2018. Real Sociedad ble sist sesong nummer ni i La Liga».

Les på Popidol: Du trenger ikke lenger lure på hvor tøff Rambo er som gammel

Her er en annen spennende artikkel fra lokalavisen hvor tre maskerte menn prøver å ta fra hverandre det som kan være en heks.

Les: Da har Martin Ødegaard tatt flyet til Tyskland

Ødegaard var i Tyskland for å se på forholdene i Leverkusen.

«Han er en interessant spiller for oss, sier Leverkusens sportsdirektør Simon Rolfes til Bild. Han kan være erstatteren til landslagsspilleren Julian Brandt, som går til Dortmund.