PSG hvertfall inget alternativ.

Det er selvsagt trygt og godt å ha sin egen mor som agent slik Paris Saint-Germain stjernen Adrien Rabiot, hun har reist land og strand rundt og snakket med storklubber som alle er veldig interesserte i en avtale også fordi han kommer gratis. 

Manchester United, Arsenal, Liverpool, Barcelona og Tottenham ser nå ut til å tape kampen om signaturen i hvert fall hvis vi skal tro hint fra Adrien Rabiot tidligere i uken og uttalelsene vi nå har fått fra Juventus sjefen.

Les: Yacouba Sylla er ikke fornøyd og ønsker seg bort.

Hele tre ganger har Paris Saint-Germain forsøk å få til en avtale

Midtbanespilleren, som skal forlate Paris-Saint Germain etter endt avtale i sommer vil trolig bli lagkamerat med tidligere Arsenal midtbanespiller Aaron Ramsey som allerede har signert, og du skal heller ikke se bort ifra at midtbanen blir enda «fullere» ved at Paul Pogba tar veien til Serie A gigantene. – Dette blir hard konkurranse med Real Madrid og Manchester United som har lyst å beholde ham.

Har nådd en «verbal avtale».

Juventus sportsdirektør Fabio Paratici ble spurt om Rabiot under presentasjonen av Maurizio Sarri som Turin-klubbens nye manager:

Juventus har hatt «positive samtaler» med Adrien Rabiots mamma og agent.

Adrien Rabiot er ønsket av klubber over hele Europa

«Det er så mange lag og vi er i racet.»

Men bak kulissene er Juventus stadig mer sikker på at den franske midtbanespilleren vil si nei takk til tilbudene fra andre toppklubber, rapporterer Tuttosport.

Det italienske laget sier at Juventus-ledere har nådd «en verbal avtale» med Rabiots mamma og agent Veronique etter «positive samtaler» mellom partene.

Tidligere i uken sa Rabiot at han nå visste hvor hans fremtid lå, men beskrev Juventus som «en flott klubb hvor hver god spiller ville ønske å gå».

Juventus har sett etter meg. Vi snakker med hverandre, sa Rabiot Corriere dello Sport og Tuttosport.

«Jeg liker Italia så mye. Å være på dette stedet er fantastisk, du hviler og du vil regenerere. En krevende sesong venter på meg».

«Vi vurderer, vi kan ikke si noe. Jeg vet ikke ennå. Juventus er en flott klubb hvor enhver god spiller vil ønske å gå».

Les på Popidol: Du trenger ikke lenger lure på hvor tøff Rambo er som gammel