Hadde trengt Grujic i rødt denne sesongen. (foto: liverpool, twitter)

Forventningene da Grujic ble hentet fra Røde Stjerne Beograd i 2016 var store. Jürgen Klopp var fortsatt fersk på Anfield og skulle bygge troppen som faktisk skulle begynne å vinne noe igjen. Prosjekt Klopp ble en suksess, Marko Grujic fant aldri veien inn hos Liverpool.

16 kamper for Liverpool er mer enn de aller fleste av jordas befolkning på 7 milliarder, men for Grujic er ikke dette noen trøst. 14 kamper for Cardiff, 54 for Hertha Berlin og senest 39 kamper for Porto er status på nomadetilværelsen som Liverpool-spiller.

Les: Erik Hamrén har begynt å drømme om fotball, men har sagt nei 4 ganger

Denne sommeren går det mot en løsning.

Ifølge Berliner Kurier ønsker Klopp å kjøre gjennom et endelig salg av Grujic i sommer, der både Porto og Hertha Berlin mer enn gjerne overtar det permanente arbeidsgiveransvaret.

Den tyske avisen hevder Michael Edwards hos Liverpool har satt 12 millioner pund som prislapp på midtbanespilleren. Hertha ønsket å kjøpe Grujic forrige sommer, men da skal Liverpool har nektet å slippe 25-åringen som fortsatt hadde potensiale til noe stort.

Les på F7: Cristiano Ronaldos nye hotell åpner mandag

Så kom Thiago Alcantara til Merseyside.

-Når Thiago Alcantara kom fra Bayern, regnet jeg med at det ikke kom til å bli så mye plass for meg. Jeg ønsket ikke å gamble, begynner Grujic til Kurier.

Les på Tysk fotball: Marius Wolf klar for å kjempe hos Borussia Dortmund

Grujic valgte utleie til Porto for å skaffe seg spilletid og utvikling. Det spilleren ikke hadde forutsett, var at dette var sesongen da han virkelig kunne ha spilt seg til muligheter hos Liverpool.

-Jeg ser nå at det ble mange skadede spillere på Anfield. Det er klart at jeg ville ha fått muligheten, men kunne ikke ha forutsett det, sier Grujic.

Surt, but that´s life. Nå går det uansett mot en slutt på Liverpool-oppholdet.

Les: Sa nei takk til Real Madrid, vil heller bli Everton boss