Er fler av oss som savner Balotelli da han bar landslagsdress.

Den tidligere Manchester City-stjernen (begynner å bli noen år siden) ble forrige sommer hentet hjem på free transfer til barndomsklubben Brescia. Da hadde 29-åringen kranglet seg gjennom tre år i Ligue 1.

Brescia skulle vise seg verdig spill i Serie A, og hentet inn en av byens store idrettssønner. Det var brede smil da den tidligere Leeds-eieren Massimo Cellino hadde sikret seg spissen.

Les: Ikonet Christian Vieri digger Haaland

Balotelli fikk sitt comeback i Serie A etter 11 år i utlendighet og på stadig reisefot, men viste dessvere at han ikke var redningsmannen for Brescia.

5 scoringer på 19 Serie A kamper holder ikke for spiller eller klubb.

Dette har ikke hindret Balottelli fra å holde show i kjent stil. For Brescia-presidenten har den tidligere landslagsspillerens opphold i klubben vært pinlig.

Les på Popidol: Det kommer en sesong fire av «Westworld»

Allerede i desember hadde Cellino bestemt seg for å slippe Balotelli på free transfer etter endt sesong.

-Gutten gjør meg flau. At jeg bragte ham hjem overeksponerer ham. Pressen nevner bare det Balotelli gjør utenfor banen og ikke på. Det er flaut, sa Brescia-presidenten ifølge ESPN.

Sorry Super-Mario, dette nærmer seg en tidlig før-pensjonering. Selv om Italias landslagssjef Mancini fortsatt holder døren på gløtt, er det ikke mange klubber der ute som lenger orker å ta påkjenningen med å ha en av fotballverdenens største egoer i troppen.

Uten at det er noen trøst, Vi digger deg fortsatt.

Les: Sky Sports: Nå er det opp til Klopp – stjernesignering klar