Conor Gallagher blir løftet frem av Southgate.

President Marina Granovskaias sitt smarte Conor Gallagher valg kan spare Chelsea 100 millioner pund i sommer. – Mandag ble 21 åringen voksen, han fikk sin debut på det engelske landslaget. I det 46 minutt ble han byttet inn i VM-kvalifiseringskampen mot San Marino, et lag selv Norge pleier å vinne mot. (England 10 – San Marino 0)

Den nybakte landslagsspilleren blir bare bedre og bedre under Patrick Vieira sin ledelse hos Crystal Palace. Landslagssjef Gareth Southgate er overbevist at Conor Gallagher kommer til å bli en sentral spiller for «The Three Lions» i mange år fremover og at han er selvskreven hvis utviklingen fortsetter også i Qatar neste år.

Les: Dortmund favoritt til å lande Salzburgs nye målmaskin til tross for lavere bud en Barcelona

I sommer ble han funnet for lett for Chelsea, men potensialet var såpass tydelig så når Crystal Palace ønsket å kjøpe ble de enige om et utlån istedenfor. – Et valg som trolig har spart Chelsea for veldig mye penge.

21 åringen oppnådde et helt nytt nivå etter å ha reist fra Stamford Bridge til Selhurst Park i sommer, manager Patrick Vieira har fått mye av æren for utviklingen til Conor Gallagher som har scoret fire Premier League-mål på 10 kamper.

Les: Brann tror faktisk Bodø/Glimts suksesstrener Kjetil Knutsen vil lede dem i OBOS-Ligaen

Etter Landskampen kom Ian Wright med følgene kommentarer til debuten: «Det var godt å se ham spille i denne kampen. Selvfølgelig er dette en stor test for ham. – Men det du så ham gjøre er alt riktig. Han kom ikke og tok mickey eller noe. Han gjorde alt riktig og det er den typen spiller han er.»

Valget til Chelsea manager Thomas Tuchel er som følger, inkludere Conor Gallagher eller selge slik de gjorde med Fikayo Tomori og Marc Guehi. – Engelske eksperter er overbevist de vil beholde Gallagher og med det styrke midtbanen.

De blå har på Gallagher, og det er en avgjørelse som også kan spare Chelsea for mye penger.

En spiller Chelsea som har vært sterkt linket til er West Hams Declan Rice. Hammers er imidlertid fast på at det vil kreve minst 100 millioner pund.

Hvis Gallaghers nåværende bane fortsetter, er det stor sjanse for at de ikke trenger å bekymre seg for å hente inn en annen midtbanespiller, da de allerede har en «hjemmelaget» klar til dyst.

Les på Synaps: Medietilsynet forlenger FM-konsesjonene for lokalradio med fem nye år