Karim Adeyemi

19 år gamle Karim Adeyemi er et enormt angrepstalent som nå kan velge veien videre. RB Salzburg sitter på gullkalven, men en avtale som skal sikre at talentet ivaretas ved en overgang. Med andre ord, det vil ikke bare være pengene som gjelder.

Sport1 melder at Barcelona sin hjemvendte legende og nye manager Xavi skal være svært begeistret for det Karim Adeyemi viser av ferdigheter og skal ha overtalt president Joan Laporta å komme med et bud for en gangs skyld og ikke bare vente på bossmann spillere.

Les: Old Trafford er ikke stort nok for dem begge

Karim Adeyemi sin agent skal allerede ha vært i Barcelona og startet diskusjoner med klubben og ha et «godt forhold» til dem. Agenten har også vært i kontakt med Bayern München, Real Madrid og Borussia Dortmund. Ifølge Adeyemis lagkamerater forventes det at han signerer for Dortmund.

Barcelona må være villig til å betale 40 millioner euro. Dortmund derimot strekker seg til 35 millioner euro, og en lavere lønn. Men til tross for Barcelonas høyere bud, vil Dortmund fortsatt være favoritt til å rekruttere tyskeren, skriver Sport1s Patrick Berger.

Les: Sportsdirektør Ramon Planes forlater Barcelona til fordel for mye bedre betalt jobb i Premier League

Adeyemi har scoret 15 mål på 22 kamper for Salzburg denne sesongen.