Nesten umulig å redde inn. (foto: fra marca)

Mens løven Memphis Depay har grabbet til seg lederplass i angrepet til Barcelona, går forhandlingene med Messi ikke akkurat på høygir. Messi dukket ikke opp på trening på mandag med de andre Copa America-spillerne, på torsdag skulle tiden brukes i forhandlingsrommet.

Marca hevder at Lionel og far Jorge var på plass i Barcelona på torsdag for å fortsette forhandlingsprosessen klubbpresidenten selv hevder går som planlagt.

Ifølge Marca og RAC 1 er det alt annet enn solskinn på styrerommet. Selv om La Liga har skaffet en investor som sprøyter rundt 28 milliarder kroner inn i serien, er Messi-forhandlingene alt annet enn på skinner.

Les: Sprøyter inn 28 milliarder i La Liga

De spanske avisene hevder nr. 10, én måned uten kontrakt, står etter torsdagens seanse lenger unna en signering. Ifølge Marca står det fortsatt på den økonomiske situasjonen til Barca i tillegg til at Messi skal ha uttalt at han er skuffet over det sportslige prosjektet.

(foto: barcelona, twitter)

Les på Engelske klubber: Fabinho klar for flere år med titler hos Liverpool

21. august venter Atletico Bilbao på Barcelona. Forrige sommer var det det totale kaoset rundt Messi, der argentineren valgte å bli. Denne sommeren ser dette ut til å bli toppet.

OPPDATERT: Lionel Messi forlater Barcelona

Les: I baksetet på denne bilen sitter Jack Grealish