Cristiano Ronaldo vant Champions League-trofeet med Manchester United i 2008. Nå er han tilbake i rødt.

I sommer kom superstjerne Cristiano Ronaldo tilbake til Old Trafford hvor han ble en av verdens aller beste spillere. I løpet a seks sesonger (2003 til 2009) hentet han sin første Ballon d’Or sammen med en rekke titler.

vel tilbake under tidligere lagkamerat Ole Gunnar Solskjær sin ledelse har han startet denne sesongen svært bra med 9 mål på tolv kamper i United, dessverre utgjør det omtrent halvpartene av alle målene scoret på et lag som lekker som en sil om dagen.

Les: Xavi innfører old school-regler i Barcelona

Manchester United er i krise etter dårlige prestasjoner og resultater som nærmest ekskluderer klubben fra en tittelkamp i ligaen. Express og Marca skriver begge at dette gjør Ronaldo bekymret. Hvis Manchester United ikke klarer å avslutte blant de fire beste, og dermed går glipp av Champions League-fotball i 2022/23, vil Ronaldo trolig prøve å flytte på nytt.

Cristiano Ronaldo har en umettelig lengsel etter titler, både individuelt og kollektivt, og har ikke tålmodighet til å bli i en klubb hvis forventninger og evner ikke er på samme nivå som hans egne.

Les: Perfekt timing for Coutinho!