Peker på utgangsdøra

Det er tøffe tider for Real Madrid for øyeblikket, og mange stiller spørsmål ved om Zinedine Zidane fortsatt er den rette mannen for jobben. Nederlaget i Kiev tirsdag kveld var deres femte på bare 16 kamper.

Selv om hans omdømme er langt større enn de fleste som har ledet Los Blancos, er det klart at hvis ikke situasjonen forbedres dramatisk, vil Real Madrid søke andre alternativer.

Å sparke Zidane er det siste de ønsker å gjøre, de vet hvor elsket franskmannen er blant supporterne.

Les: Lampard har lansert sin kandidat til Derby-jobben

Det er minst to navn som er aktuelle dersom Real Madrid president Florentino Perez føler det er nødvendig å erstatte ham: Tidligere Tottenham manager Mauricio Pochettino og Raul, den nåværende treneren for Castilla og klubblegende (Real Madrid sitt andrelag). Pochettino blir sett på som den ideelle kandidaten, argentineren var veldig nær med å erstatte Rafa Benitez da han ledet i Tottenham – Hadde det ikke vært for styreleder Daniel Levy å nekte å signere løslatelsesklausulen og dermed hindret en avtale som var i boks.

Den argentinske managere har aldri skjult sitt ønske å lede Real Madrid, og i og med at de var ferdig forhandlet sist vil den personlige delen være noe problem og nå er det ikke en kjip styreleder som kan hindre noe som helst.

Det andre alternativet er klubblegenden Raul Gonzalez, men det ser ut til at Los Blancos ikke vil at han skal ta over så snart inn i sin trenerkarriere og i den nåværende tilstanden de er i. -Raul Gonzalez er for uerfaren.

Raul kjenner klubben bedre enn noen andre og Real Madrid hierarkiet tror at han uten tvil vil være en fremtidig manager.

Zidane har imidlertid allerede gjort det veldig klart at han ikke vil trekke seg frivillig, så klubben må ta det første skrittet hvis de føler det er nødvendig.

Les på F7: Andrej Kanchelskis: «Pogba snakker alltid om å dra, bedre om han bare dro»

Det blir ikke lettere for Zidane, med en tur til Sevilla i helgen, etterfulgt av en avgjørende kamp mot Borussia Mönchengladbach som bestemmer skjebnen deres i Champions League. Bare noen dager senere har Zidanes lag et Madrid-derby å kjempe med. Fremtiden til Zidane avgjøres i løpet av et par uker.