Bildebevis! Luis Diaz faktisk kan fly!

Den colombianske midtbanespilleren Luis Diaz har vist seg å være et livsfarlig angrepsvåpen på venstresiden til Porto. 24 åringen har en unik kombinasjon av fart, smarte løp og tøffhet som for alvor har vekket interessen til Jürgen Klopp.

Liverpool har hatt en strålende start på sesongen. Merseyside-klubben ligger på tredjeplass i Premier League, to poeng bak ligaleder Chelsea, og har allerede kvalifisert seg til Champions League-sluttspillet.

Les: Første tegn Rafael Benitez snart er ferdig: «Fredet!»

Den tyske manageren leter etter forsterkninger når overgangsmarkedet åpner i januar, da klubben mister både Sadio Mane og Mohamed Salah når Afrikamesterskapet starter. (16. januar til 7. februar) Marca melder at Liverpool ønsker å signere Portos komet Luis Diaz.

Jurgen Klopp sies å være en stor beundrer av colombianeren, som har vakt interesse etter sine prestasjoner i Champions League i løpet av høsten. Luis Diaz skal ha en utkjøpsklausul på 80 millioner euro, drøyt 822 millioner kroner, i kontrakten. Liverpool skal imidlertid ikke være klare til å betale det beløpet, men ifølge opplysningene kan Porto vurdere å senke prisen noe.

Porto vil likevel få en solid fortjeneste, da Luis Diaz kom til Porto sommeren 2019 fra Junior FC betalte de 7,2 millioner euro.

Les på F7: Paris er ikke lenger verdens dyreste by

24-åringen har blitt notert for 37 mål og 16 målgivende på 116 kamper i den portugisiske storklubben.