Rafael Benitez

Det ser ut til at Liverpool får æren av å gi nok en Premier League manager sparken. For litt over en måned siden kjørte de over Manchester United (5 – 0) på Old Trafford og noen uker senere fikk Ole Gunnar Solskjær sparken. – I går tapte Everton hele 1-4 i lokalderbyet mot Liverpool, noe som betyr at klubben nå kun har hentet to poeng på de siste åtte Premier League-kampene.

Everton-eier Farhad Moshiri forblir støttende bak manager Rafael Benitez og sier han trenger mer tid!

Les: Omar Elabdellaoui ønskes hjertelig velkommen tilbake

I sommer ble Rafael Benitez ansatt som ny Everton manager til stor overraskelse og irritasjon fra Liverpool fans som mente det var et svik å bytte farge.

Farhad Moshiri, utdyper til talkSPORTs programleder Jim White, at de dårlige resultatene for øyeblikket først og fremst skyldes de mange skadene man har i troppen.

Er du fortsatt bak Rafa Benitez?

  • «Ja. Fotball handler om kriser den ene dagen og heder den neste. Rafa er en god manager og den dårlige prestasjonen skyldes hovedsakelig skadene».
  • «I løpet av de neste to ukene vil vi ha en full tropp igjen, og resultatene vil bli bedre».

Rafa trenger tid til å sette sitt preg på troppen. Han vil bli støttet i å legge til dybde til troppen. Ledere trenger tid.

– Jeg er ikke i tvil om at vi får en sterk andre halvdel av sesongen, avsluttet Moshiri.

Les: Får 100 millioner i bonus for å lande Haaland

Everton har akkurat nå og i nyere tid hatt profiler som Yerry Mina, Seamus Coleman, Andre Gomes og Dominik Calvert-Lewin ute med skader.

De er for tiden på en 14. plass på tabellen med fem poeng ned til nedrykksstreken.