Marc Jurado

Det ble annonsert i forrige måned at Manchester United signerer Barcelona wonderkid Marc Jurado etter at klubben ble enige om en avtale på 1,5 millioner pund for den meget talentfulle backen.

Jurado, som tilbrakte denne sesongen med Barcelonas U16-er kan vente seg et kraftig lønnshopp fra 60 000 euro i året når han snart blir en del av ungdomslaget på Old Trafford.

Les: Andrea Pirlo blir Juventus trener

Mandag forlot han de katalanske kjempene mandag med et innlegg hvor det han skrev:

«Det er aldri lett å forlate et lag som har gitt deg alt. FC Barcelona har vært mitt andre hjem, min andre familie, hvor jeg har utviklet meg som spiller og som person.

«I dag er det på tide å ta farvel, men ikke før jeg uttrykker min takknemlighet til hver enkelt person som har hjulpet meg siden jeg begynte i prebenjamín i år 2011.

«Jeg har vært heldig som fikk dele lidenskapen min med en fantastisk generasjon, som jeg alltid vil være knyttet til.»

Les: Roy Keane ønsket som landslagssjef

Den siste tiden har flere 16-åringens høydepunkter dukket opp på nett, spesielt etter vi fikk vite han var på vei til Manchester United. Jurados talent er tungt imponerende og svært synlig.

Se dette innlegget på Instagram

Gracias/Gràcies @fcbarcelona ??

Et innlegg delt av MJ2? (@marcjurado04)

Han var høyt vurdert på Camp Nou, men de tapte for Manchester United har fullført en avtale med høyrebacken, som holder rekorden for det raskeste ungdomsmålet noensinne.

Les på F7: Giganter boikotter Facebook

Tilbake i 2013, i en kamp mot Viladecans, gjorde unggutten en takling og scoret innen fem sekunder etter avspark under U10s andre divisjon.

Barca vant til slutt hele 9-0.