Tar skikkelig form på topp. (foto: united, twitter)

Lokalavisa Manchester Evening News tar det for gitt at United og Dortmund på et eller annet tidspunkt blir enige om prisen på Jadon Sancho. Det startet med bud på 67 millioner pund og 8 i add-ons, økte senere til over 75 millioner pund. Dette må jo gå veien?

Vi holder ikke pusten. Sancho-historien har vist oss det siste året at alt og ingenting kan skje. Men når lokalavisa i Manchester har begynt å planlegge vingen inn i lagoppstillingen, henger vi oss på.

Les: Lynvingen Eden Hazard vet han er redusert til Robin

Her er Manchester Evening News tre ulike forward-lines som kan tilpasses motstanderne:

Rashford, Sancho, Cavani

Den desidert sterkeste linja som må benyttes oftest mulig. Den store fordelen er de to engelske landslagssillernes evne til å spille på beg,ge kantene. Med Sancho øker kreativitet på kanten, noe som vil gi Cavani muligheter til å sette inn scoringer fra lufta. (Sorry Mini, Cavani er luftens baron).

Les: Gamleklubben til «bruttern» signerer Arsenal talent

Amad, Martial, Greenwood

Nok en spennde angrepslinje. Perfekt når United trenger å bruke fart og kløkt for å komme bak high-defensive lines. Denne trioen kan være aktuell i Champions League-gruppespillet når nøkkelspillere trolig trenger hvile.

Les på Popidol: Messis signatur tatovert inn på ryggen til lykkelig brasilianer

James, Mata, Elanga

Høres ikke like spenstig ut som de to andre, men i Europaliga-kamper (håper United slipper dette) og innledende cupkamper kan James´ fart og Matas kreativitet være en suksessformel.Guardiola, Klopp, Tuchel, vart du skræmt no? OPPDATERT OM SANCHO: Manchester Evening News: United 100 millioner unna toppsignering

Les: Hakan Calhanoglu gjennomfører et umulig bytte