For laidback? (foto :Hazard, twitter)

Beklager flåsete overskrift, men i disse sommertider bringer været oss tilbake til regntunge dager med tegneserielesning og fox. Likevel, Eden Hazard vil kjenne seg igjen i Lynvingen-analogien.

Mot Finland får Hazard sin første start i EM. I Russland -og Danmark kampene kom Real Madrid-spilleren på som innbytter. Vi lar Hazard selv forklare formen etter skade-avløser skade-avsløser skade situasjonen i Madrid.

-Jeg har aldri tvilt på kvalitetene mine, men om jeg vil være 100 % fit for EM var et stort spørsmål. Jeg brakk ankelen min tre ganger, den vil aldri bli den samme som for ti år siden, sier Hazard ifølge ESPN.

Aldri bli den samme.

Les på Tysk fotball: RB Leipzig henter inn Achim Beierlorzer

Som legger til at han er på vei tilbake (minus begrensingene ankelen gir).

-Jeg er ikke 100 % ennå, men jeg er klar for å starte. Det var planen om å bringe meg med gradvis. Det er spesielt viktig å være helt fit i knockout phase. Da må jeg være i toppform, avslutter Hazard.

Nærmer seg. (foto: real, twitter)

For oss superhelt-entusiaster huskes det godt hvordan Lynvingen-assistent Robin også sparket bra fra seg.

Go Hazard!

Les: Spansk media: Sergio Ramos har fått tilbudet han takker ja til