Selv Klopp heiet på United denne søndagen. (foto: liverpool, twitter)

Manchester United manglet Ronaldo, Varane og Cavani, men etter å ha sett byrival City rive istykker United-forsvaret utover kampen, er vi ikke sikre på at de tre hadde gjort noen forskjell. Det vi er sikre på, er at all verdens Liverpool-supportere heiet på erkerivalen i rødt.

Et bittert 0-2 tap på Old Trafford i november skulle revansjeres av United, men allerede etter 17. minutter sørget Kevin de Bruyne med en kontant avslutning til 1-0.

Les: Endelig for Kristoffer Ajer!

Noen minutter senere slapp City-forsvaret til Jadon Sacho gjennom, som plasserte ballen nydelig inne ved borteste stolpe til 1-1. Tid for United-dominans? Pep Guardiola har denne sesongen vist at de med fokus på eget spill og med tålmodighet maler istykker motstanderne sine. Etter noen fine redninger av David de Gea var de Bruyne igjen fremme til 2-1 scoring.

I andre omgang var det igjen åpent med sjanser for begge lag, før de Bruyne la en høy chip ut til kanten av feltet, der Marhrez kom dundrende og satte ballen kontrollert (og innom kneet til Harry Maguire) til 3-1 scoring.

Etter dette virket det som United-spillerne delvis resignerte. City kontrollerte seieren inn, og helte salt i United-såret med en fjerde scoring ved Mahrez.

Les: Tupper ut Roberto Moreno

Dette bringer City til en noe mer beroligende seks-poengs ledelse på Liverpool, mens United forsvant ut av topp fire. Arsenal og Ødegaard gjorde jobben mot Watford og passerte de røde djevlene med tre færre kamper spilt.

Dette var den ene gangen i historien Liverpool-supporterne heiet på United. Når selv ikke det hjelper, da er det ikke mye å gjøre.