Da venter medisinsk sjekk på 19-åringen (foto: manchester united)

Forrige uke uttalte United-treneren at det ikke ville bli noen erstatter til assisterende manager Rui Faria,  som etter 17-år skiller lag med Mourinho. Nå bekrefter han at dette bare var tull og tøys.

Les: United fjerner sentral stilling fra trenerteamet

-Det kommer en person til klubben som har jobbet med meg før. Det er mange gode trenere, men jeg liker ikke ferdig utviklede trenere. Jeg ønsker å forme mine assistenter til min måte å tenke på. Da vokser de med meg – og jeg vokser med dem, sier Mourinho ifølge Sky Sports.

Da venter vi på navnet på denne «uferdige» treneren, men må smøre oss med tålmodighet.

-Jeg kan ikke si navnet, for han er fortatt linket til en annen klubb, avslutter Mourinho hemmelighetsfullt.

Les også: Supertalentet skulle selges til Premier League-klubb – mot sin vilje

————————————–

Bestill Blålinker. Kommersielle linker er en perfekt måte å bygge søkeverdi

Pluss Bilpleie er en komplett leverandør av bilpleietjenester i Oslo

Trenger du en etterforsker med erfaring fra Politiet – Jan Arnt Skjolde 

F7.no mange over, ingen ved siden

Sjekk ut oddsen i neste kamp