Wissam Ben Yedder

Stemningen på Old Trafford er særdeles bra i dag, ikke bare er de mer enn klare for å slå Tottenham på fredag, de har også fått vite at en av deres største spissmål ønsker å flytte på seg.

Den 29 år gamle franske spissen Wissam Ben Yedder har de siste årene på slutten av sin tid i Sevilla og nå i Monaco blitt så god at han er en del av verdens beste landslag. – Han skal ha fortalt Monaco at han ønsker å forlate klubben – noe som har fått alarmklokkene til å kime, Manchester United hadde regnet med at en Yedder overgang var utenfor rekkevidde i sommer.

Les: David Moyes drittsur Tottenham og Liverpool frister supertalent

Manchester United er ikke alene i sin interesse, Arsenal, Man City og Chelsea skal også være på ballen. – Ikke rart egentlig Wissam Ben Yedder har 19 mål på 30 kamper for Ligue 1 laget før sesongen i Frankrike ble avsluttet før tiden. – Dette fulgte etter at han bøttet inn 30 mål i sin siste sesong i Spania før hans overgang på 37,1 millioner pund fra Sevilla i 2019.

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær så på Ben Yedder i fjor sommer, men hadde ikke nok «pull» til å få igjennom en avtale – Nå skal prisen være ca 40 millioner pund, en pris som ikke skremmer noen.

Monaco endte på niendeplass i den innskrenkede sesongen og gikk glipp av de europeiske plassene. Det hevdes de at de vil trenge å selge spillere for å skaffe penger.

Les: France Football: United i samtaler med spilleren Zidane takket nei til

Og med at Ben Yedder sier til Monaco at han nå vil gå videre, kan et Premier League overgang bli virkelighet.

United søker mer ildkraft til tross for å sikre en utvidelse for Odion Ighalo.

Men Arsenal skal også være opptatt av å få til en overgang, det er fortsatt tvil rundt Pierre-Emerick Aubayemang. Spissen har bare 12 måneder igjen på sin avtale og er ennå ikke forpliktet til en forlengelse.