Det er liten tvil om at West Ham har sovet i timen og ikke på et tidligere tidspunkt har sikret seg en langsiktig av tale med den 19 år gamle høyrebacken Jeremy Ngakia.

Den meget smarte og teknisk briljante unggutten ble en del av klubbens ungdomssatsning i 2014. – Nå som han har vist seg frem på førstelaget og vekket oppmerksomheten til en rekke klubber også utenfor Englands grenser.

Les: En milliard er for mye for Jadon Sancho, men ikke for Barcelona stjerne

Read Liverpool skriver at Liverpool og Tottenham har vært i kontakt med «folkene» til Jeremy Ngakia for å få til en overgang i sommer, som snart er uten kontakt.

Både Liverpool og Tottenham har forhørt seg om 19 åringen har til intensjon å sikre seg en ny avtale som binder han til London Stadion eller om det er noe de kan gjøre for å friste han over.

West Ham håper fortsatt på en forlengelse og manager David Moyes skal være kraftig irritert over at klubber midt i corona krisen skal friste et stortalent mens de er i samtaler om forlengelse.

Jeremy Ngakia er opptatt av spilletid på toppnivå og burde egentlig bli der han er. Skulle han velge å gå videre har Tottenham lettere vei til spilletid enn Liverpool som har sterke spillere i alle ledd.

Read Liverpool er enig Liverpool ikke er en sannsynlig destinasjon for unggutten, som vil være med i en klubb der han garantert er spilletid. – Det skal noe til å konkurrere med den enestående formen til assistentkonge Trent Alexander-Arnold de siste to sesongene.