Wayne Rooney advarer Manchester United mot bomkjøp

Trenger en som kan score fra dag én. (foto united)

Ole Gunnar Solskjær har allerede vist at han sikter seg inn mot kjøp av unge talenter. Dette er i tråd med hva Rooney ser på som løsningen på Uniteds problemer. For løsningen heter definitivt ikke Ronaldo eller Sergio Ramos.

United-legenden og MLS-kjempe har selvfølgelig meninger om gamleklubben.

Med rundt 5 nye spillere på vei inn til United, er det viktig at denne miksen blir riktig.

-For Ole tror jeg det første og viktigste er å forsøke å bygge opp troppen. Jeg tror ikke å bringe inn en eller to spillere til over 1 milliard kroner kommer til å hjelpe spillerne som er i troppen. Jeg tror han trenger å finne fem-seks spillere som har potensiale til å bli stjerner, men uten å bruke 1,5 milliard på kjøp av dem, sier DC United-spilleren ifølge ESPN.

Har mening om det meste når det gjelder United.

Les: The Guardian: West Ham i forhandlinger om Maxi Gomez

Og Rooney fortsetter:

-Dette er unge spiller som klubben vil ha utbytte av i mange år. Bringer du inn Ronaldo, Sergio Ramos, Messi, eller Gareth Bale, koster det deg store summer – og for hva? Kanskje du får ut to år av Ronaldo, noen år ut av Ramos, og så har du brukt opp denne investeringen.

Styr unna. (foto: ronaldo, twitter)

Les på Popidol: Sonys «Uncharted» blir årets eventyrfilm neste år

Betyr dette at United ikke blir en konkurrent om Premier League-trofeet med det første?

De unge spillerne trenger å være gode nok og manageren må få tid til å bygge dem opp. Jeg tror Man United supportere kommer til å vise forståelse for at de sannsynligvis ikke kommer til å konkurrere om Premier League-tittelen neste år. Så gi dem tid, gi Ole tid til å bygge laget opp de neste to, tre årene, avslutter Rooney.

Ikke kjøp sånne som meg, Ole. (foto: united, twitter)

Kloke ord, tenker vi.

Les: West Ham forhandler om kjøp av tidligere FC Nordskjælland-spiller