Trenger en som kan score fra dag én. (foto united)

Ole Gunnar Solskjær har allerede vist at han sikter seg inn mot kjøp av unge talenter. Dette er i tråd med hva Rooney ser på som løsningen på Uniteds problemer. For løsningen heter definitivt ikke Ronaldo eller Sergio Ramos.

United-legenden og MLS-kjempe har selvfølgelig meninger om gamleklubben.

Med rundt 5 nye spillere på vei inn til United, er det viktig at denne miksen blir riktig.

-For Ole tror jeg det første og viktigste er å forsøke å bygge opp troppen. Jeg tror ikke å bringe inn en eller to spillere til over 1 milliard kroner kommer til å hjelpe spillerne som er i troppen. Jeg tror han trenger å finne fem-seks spillere som har potensiale til å bli stjerner, men uten å bruke 1,5 milliard på kjøp av dem, sier DC United-spilleren ifølge ESPN.

Har mening om det meste når det gjelder United.

Les: The Guardian: West Ham i forhandlinger om Maxi Gomez

Og Rooney fortsetter:

-Dette er unge spiller som klubben vil ha utbytte av i mange år. Bringer du inn Ronaldo, Sergio Ramos, Messi, eller Gareth Bale, koster det deg store summer – og for hva? Kanskje du får ut to år av Ronaldo, noen år ut av Ramos, og så har du brukt opp denne investeringen.

Styr unna. (foto: ronaldo, twitter)

Les på Popidol: Sonys «Uncharted» blir årets eventyrfilm neste år

Betyr dette at United ikke blir en konkurrent om Premier League-trofeet med det første?

De unge spillerne trenger å være gode nok og manageren må få tid til å bygge dem opp. Jeg tror Man United supportere kommer til å vise forståelse for at de sannsynligvis ikke kommer til å konkurrere om Premier League-tittelen neste år. Så gi dem tid, gi Ole tid til å bygge laget opp de neste to, tre årene, avslutter Rooney.

Ikke kjøp sånne som meg, Ole. (foto: united, twitter)

Kloke ord, tenker vi.

Les: West Ham forhandler om kjøp av tidligere FC Nordskjælland-spiller