(c) Bilde: Lille FC: Boubakary Soumare

Det er rart det egentlig ikke mer mer kamp om den tungt imponerende unge midtbanespilleren Boubakary Soumare. – Lenge så det ut til at Manchester United var alene blant storklubbene om å hente 21 åringen i sommer, men nå har Liverpool for alvor meldt seg på.

Lille har på mange måter utspilt sin rolle januar, Newcastle kom med et bud som klubben aksepterte, men som Boubakary Soumare avviste. – Midtbanespilleren er selve definisjonen på en «moderne» midtbanespiller som i tillegg til å ha stor bevegelse og fysisk kraft leser spillet perfekt og er med i alle faser av spiller.

Les: Spiss Vedat Muriqi har vekket interessen til Jose Mourinho

Manchester United talte på knappene i vinter også, men da falt valget på Bruno Fernandes, mananger Ole Gunnar Solskjær mener i følge Le10 Sport etter å ha fulgt Boubakary Soumare spill i Ligue 1 tett hele sesongen han passer perfekt inn sammen med Fernandes. – Det snakkes også om at unggutten er en god erstatter for Paul Pogba, men Manchester United har allerede bevist de klarer seg utmerket uten.

Liverpool manager Jurgen Klopp har for alvor fått opp øyene for Boubakary Soumare og har gitt beskjed om at de må matche ethvert tilbud som måtte komme fra Manchester United, eller andre.

Lille som var villige til å selge for 40 millioner pund i januar har registrert den økende interessen og vil må be om 50 millioner.

Soumare er ikke den eneste Lille-spilleren på Liverpools radar, de røde skal ha ha åpnet samtaler for å hente Nigeria-spissen Victor Osimhen, som vil koste rundt 60 millioner pund.

Les på Popidol: Ny «Hunger Games» bok blir film