Skal ikke gå i samme hastverksfelle som tidligere.

Mens de fleste klubbene har mer enn nok med å finne ut hvordan ting skal gå rundt de neste månedene, er United og noen få andre i den særstilling at de kan tenke langsiktige investeringer. Alan Shearer mener det er nødvendig å kline til hvis United skal helt til topps igjen.

Ingen skal ta fra Solskjær og United fremgangen de har hatt de siste månedene, men veien fra gode kamper til de største trofeene er laaaang.

Les: Roma har knust Totti

Godeste Alan Shearer har oppskriften.

-Solskjær var spot on da han sa at flere klubber kan være presset til å selge sine store stjerner av økonomiske årsaker. Der majoriteten av klubbene må sørge for overlevelse før de tenker spillerkjøp, sitter United i en annen båt. De er i god posisjon til å utnytte de kommende overgangsmarkedene, sier Shearer til The Sun.

Så kommer Premier League-legenden til løsningen.

-For å komme i nærheten av hvor de ønsker å være, trenger de tre, kanskje fire store signeringer. Jeg skjønner hvorfor det prates om Jadon Sancho, Harry Kane og Jack Grealish. Disse tre er eksakt den type spillere United trenger for å konkurrere på toppen igjen, avslutter Shearer.

Wow.

Les på Popidol: Tom Hardy forvandlet til Al Capone

Selv om dette er et helt vilt scenario, kan vi ikke se bort fra at krisesituasjonen gir United en nesten absurd mulighet til å plukke en håndfull superstjerner i ett og samme overgangsvindu.

Sancho, Kane og Grealish. Vi kjenner at Shearer fikk oss til å smake litt på denne.

Les: «I morgen koster Kylian Mbappé 450 millioner kroner»