Kan endelig vende tilbake.

Den evige stad glemmer ikke sin Franscesco Totti. Roma-ikonet la inn tredve år av livet sitt i klubben og gav seg først etter 307 scoringer og 786 kamper. Vel, ga seg gjorde han definitivt ikke.

Juni i fjor ble veteranen dyttet ut av banen og inn i en direktørstilling. Der ble han ikke lenge. Nå orker Totti ikke engang å gå inn på treningsfeltet når sønnen Christian kjøres til Roma U15-treninger.

Les: Manuel Neuer: «Det er ikke dette Bayern jeg kjenner»

For oss utenfra så dette ut som en naturlig og velkommen overgang for Totti fra toppfotball til administrasjon, men for Totti ble dette bare vondt.

Sårene er nå så dype at så lenge James Pallotta er president i klubben, holder klubbikonet seg på parkeringsplassen utenfor treningsfeltet.

Så hva skjedde egentlig?

-Jeg ønsket ikke å stanse med å spille. Jeg var i god fysisk form, så hvorfor skulle jeg stoppe? Det var ikke som jeg ønsket å spille hele tiden eller presset noen til å sette meg på banen, begynner Totti ifølge Goal.

Det endte med at direktør Totti ikke orket å bli lenge i klubben han elsket.

Les på Popidol: Hva er best, sex eller VM gull?

-Jeg ville ha vært fornøyd med bare å være en del av gruppen i garderoben og hjelpe treneren i vanskelige perioder, jobbe med de yngre spillerne og dele erfaringen min, fortsetter Totti smertefullt.

En såret veteran som ikke skjønner at den en gang må slutte?

-Det er en ende på alt. Jeg er ikke dum, men problemet var at noen i klubben fortalte meg at det var opp til meg selv å velge hva jeg skulle gjøre, og så ble jeg skjøvet ut. Jeg var fortvilet, for jeg har alltid vært villig til å kutte av beinet mitt for Roma, sier Totti videre.

Selv mener han at Roma ble fattigere uten hans tilstedeværelse nede på banen.

-Alltid når jeg gikk av benken og inn på banen lyste supporterne opp og atmosfæren hjalp alle, avslutter Totti.

Som kommer til å fortsette å si nei til sønnen når han inviterer pappa inn for å se på trening eller kamp.

Når du vet at du har gitt alt til klubben i en hel karriere og føler deg dolket i ryggen når du «har gjort ditt», skjønner vi Tottis reaksjon. Vi håper noen er voksne nok til å løse opp i situasjonen så senior igjen får se sønnens sin på gressmatta, akkurat som han selv gjorde fra 1989.

Les: Ser ut som James Maddison har bestemt seg