Manchester United leker seg videre i Europaligaen

90
Går for den beste langsiktige løsning.

Med en 3-0-seier hjemme over Partizan Belgrade, er Manchester United klare for Europa League semifinale. et sprudlende United lag sendte de røde djevlene til toppen av gruppe L.

Torsdag tok Manchester United i mot Partizan Beograd på Old Trafford og lekte seg til en 3-0 seier. Etter kampen uttalte manager OIe Gunnar Solskjær at det godt kunne bli mange flere mål.

Les: Liverpool kaster seg inn i kampen om Kylian Mbappe med rekordbud

Fine scoringer av Mason Greenwood, Anthony Martial og Marcus Rashford varmet publikum på en regnfull og kjølig novemberkveld.

Med den overbevisende seieren er Manchester United allerede videre selv om det er to runder igjen av gruppespillet.  – Ettersom det ikke går spesielt bra i Premier League, de har for øyeblikket på en 10.plass, kan Europaligaen vise seg å bli meget viktig for United.

Vinneren blir belønnet med en plass i neste sesongs Champions League.

«Jeg er veldig fornøyd. Det var derfor vi spilte med alle tre samtidig. Vi følte at det kunne skape sjanser for oss. Alle de tre målene var av høy klasse. Vi burde hatt enda flere også», sier Solskjær på pressekonferansen etter kampen.

Les på Popidol: Filmlegende James Dean døde i 1955, neste år skal han spille i en ny film

Nå er det opp til Partizan og nederlandske AZ Alkmaar å kjempe om gruppens andre billett til 16-delsfinalen. Etter torsdagens 5-0-seier over Alamaar, er Alkmaar i beste posisjon. Den nederlandske klubben leder med åtte poeng mot de fire serberne. Astana har null.