Liverpool kaster seg inn i kampen om Kylian Mbappe med rekordbud

Kylian Mbappe

Liverpool har bestemt seg ifølge spansk media å kjempe om underskriften til Kylian Mbappe mot Real Madrid. – De røde skal være villige til å by 215 millioner pund som nesten tilsvarer 2,6 milliarder kroner. 

Ryktene om at Jurgen Klopps ville være istand til å inkludere rådyre Mbappe til laget deres neste sommer startet forrige måned med fans som vet at Liverpool sin nye kobling til Nike innebærer mange og store bøtter med cash.

Les: Nå skal Nike også gjøre Liverpool størst i verden

Eldesmarque skriver at lederne i Premier League klubben bereder et enormt bud på 215 millioner pund på Mbappe, og det vil sette dem i direkte konkurranse med La Liga giganten Real Madrid.

Paris Saint-Germain er overhodet ikke interessert i å selge. President og eier Nasser Al-Khelaïfi har gitt alle klar beskjed om å holde seg unna Mbappe. – En overgang er avhengig av at den tidligere Monaco spilleren selv vil bytte klubb. Liverpool skal være villige til sprenge banken ved et lønnstilbud på 34 millioner pund i året, en sum som burde friste de fleste 21 åringer.

Eldesmarque hevder også at skulle Liverpool kunne signere Mbappe, så ville de trenge å gi plass til ham, og det vil bety å selge Mohammed Salah. – En av de som er opptatt av å signere egypteren er nettopp Real Madrid.

Les: Nok en kommende stjerne som Dortmund nekter å selge