Manchester United kliner til og henter David de Gea erstatter

18633
Lurer på om det begynner å regne snart

En ting som er skuffende oppe i alle suksessen denne våren for Manchester United er den varierende formen til deres stjernekeeper David de Gea. – Debatten har gått en stund om det er på tide å hente hjem Dean Herderson som billerjerer på utlån, men manager Ole Gunnar Solskjær mener han ikke helt er klar for rollen som nr.1

Manchester United jobber iherdig med å hente sønn av Old Trafford-legenden Peter Schmeichel, Leicester keeper Kasper Schmeichel. – The Sun on Sunday skriver at det jobbes intenst med å selge David de Gea, med flere spanske klubber som interesserte parter.

Les: Sheffield Wednesday starter neste sesong med minus 12 poeng

Det har lenge vært en våt drøm for Manchester United fasen å hente sønnen til deres store keeperlegende «hjem» til Old Trafford. – mange av de eldre fansen har fortsatt bilde av Pappa Schmeichel med sin sønn på armen etter kamp.

Tiden flyr Kasper Schmeichel har rykket å bli 33 år gammel, han vil være relativt billig til tross for tre år igjen av sin avtale med Leicester, sammenlignet med Atletico Madrids sjertnekeeper Jan Oblak, som har en utkjøpsklausul på rundt 109 millioner pund.

Manager Ole Gunnar Solskjær er i tvil om Henderson er klar for toppjobben. Det til tross for en fantastisk sesong på lån hos Sheffield United. – En ting som er helt sikkert, tilliten til De Gea er kraftig svekket og noe må gjøres.

Schmeichel har vist seg å være konsistent på godt Premier League-nivå. Han spilte også hovedrollen under Leicesters suksess som førte til Champions League-kvartfinalen for tre år siden.

Ved å selge David De Gea slipper Manchester United å bruke 375.000 pund i uken i lønnen. Det vil også gi dem mer tid til å ta en langsiktig beslutning om 23 år gamle Henderson.

Les: Tottenham ønsker spisstalent Troy Parrott lykke til