En alltid smilene Lee Grant

Den meget sympatiske engelske keeperen Lee Grant har blitt en meget viktig del av laget til tross for at han nesten ikke benyttes i A-lagskamper. Manchester United har forlenget kontrakten til den 38 år gamle keeperen frem til sommeren 2022.

Lee Grant har vært i United siden 2018, da han ble hentet hos Stoke på en to-årig avtale.

Les: Barcelona skip´er Braithwaite, men jakter ny danske

I mars 2020 ble kontrakten deretter utvidet med nok en sesong, og nå har partene igjen valgt å forlenge kontrakten .

  • «Jeg har alltid håpet at jeg kunne forlenge oppholdet med et år til, og heldigvis har klubben gjort det mulig for meg.
  • Det er flott å føle seg verdsatt og nyte rollen, uansett hvilket arbeid man gjør, og jeg er åpenbart heldig som har muligheten til å gjøre det i en så fantastisk klubb. Jeg gleder meg veldig til nok et år med guttene», «sa Lee Grant til klubbens nettsted.

De siste tre sesongene i United har Lee Grant bare spilt to kamper for førstelaget.

Les: Bruk Bedreodds når du spiller odds på fotball