Ingen planer om nytt oljefond. (foto: united, twitter)

Det blir mye rykter om dagen, men dette er som kjent normaltilstanden når overgangsvinduet i Europa står på vidt gap. Denne gangen gjelder det en ung tyrker som har gitt signaler om at han vil bort fra Roma.

Cengis Under forlater ikke Serie A i januar, men en overgang i sommer forberedes av 21-åringens agent. Dette har fått Arsenal, Tottenham og Bayern München til å trenge i køen hos Roma.

Kaboong! (foto: roma, twitter)

Les: 15 år i verdens tøffeste liga holder

Ifølge ESPNs kilder har også Manchester United nå meldt sin ankomst i racet. Roma har ymtet frempå om en pris fra 500 millioner kroner, noe de tvilsomt vil gå bort fra. Tyrkerens tidligere klubb, Istanbul Baseksehir, tar nemlig 25 prosent av salgssummen.

For Manchester United er timingen med en sommer-overgang riktig, da det er tvilsomt at langsiktige overganger foretas i stort omfang, nå mens klubben drives av en midlertidig manager.

Blir garantert spurt om Under er United-materiale. (foto: solskjær, twitter)

Les: The Telegraph: United har bestemt seg for Solskjær!

Midtbanespilleren har kontrakt til 2022, så Roma har heller ikke noen nevneverdig hast med å selge unggutten. Melder 2-3 av storklubbene seg i konkurransen om et kjøp, kan dette bli en god handel for italienerne.

Skremmende effektiv. (foto: under, twitter)

Under har etablert seg på førstelaget til Roma og har produsert 14 scoringer og 10 assist på 55 kamper. Bare denne sesongen har han satt inn 6 mål og 8 assist på 23 kamper.

Vi forstår Uniteds og de andre klubbenes interesse godt. Her er et potensiale som allerede gir avkastning i en alder av 21.

Les: Hentes Harry Kanes vikar fra Barcelona?