Minner styggelig om prosessen med Sancho. (foto: united, twitter)

Nuno Santo har vist seg som et fotballgeni for Wolverhampton. Portugiseren med det koselige nisseskjegget ble hentet til Molineux i 2017, løftet ulvene til Premier League og har bygd opp en tropp som nå kjemper om Champions League-kvalifisering.

Da er det ikke overraskende at de største klubbene ønsker del av denne suksessen. Liverpool har satt overgangssiktet på Adama Traoré, mens Manchester United har blinket ut Raul Jimenez.

Les: Bekreftet: Arsenal har fått på plass 4 kontrakter som skal løfte klubben

Den meksikanske forwarden har vært en gedigen suksess i Premier League og England siden 2018. Så langt i sesongen har 29-åringen fosset frem for Wolves i 45 kamper med 23 scoringer og 10 assists.

Les på F7: Bitcoins for nybegynnere

Jimenez er en av Nuno Santos store favoritter i ulveflokkens angrep, og har all grunn til å sikre Jimenez med seg videre. Men Wolverhampton vet utmerket godt at hvis meksikaneren virkelig ønsker å skryte til barnebarna sine om å ha spilt for selveste Manchester United, da er det ingen vei tilbake.

Ifølge Transfer Podcast har Wolverhampton derfor sendt signaler til United (og Juventus) om at de kan kjøpe deres stjernespiller, men den eneste muligheten blir å legge igjen en konvolutt med 1,2 milliarder kroner.

Jimenez har fortsatt tre år igjen av kontrakten. Vi tenker denne overgangsterskelen sikrer at Wolverhampton-supporterne får oppleve flere meksikanske scoringer neste sesong også.

Les: I sommer selges spilleren Liverpool ikke har råd til å si nei til