Denne muligheten kommer sannsynligvis ikke igjen. (foto: liverpool, twitter)

Jürgen Klopp har selv sagt at dette må bli en rolig sommer på overgangsmarkedet etter noen sommere med storsigneringer og etter måneder med viruskaos. Spørsmålet er om Liverpool likevel lar seg friste når Thiago Alcantara er i spill.

Den spanske midtbanespilleren er spilleren Pep Guardiola bare måtte ha til Bayern München. I 2011 signerte Barcelona forlengelse med Thiago, men da klubben ikke klarte å oppfylle kravene til spilletid for Thiago, kom Bayern løpende. Utkjøpsklausulen på 90 millioner euro ble redusert til overgangssum på 22 millioner euro.

For Guardiola var dette et skikkelig røverkjøp.

-Jeg sa til Barcelona at jeg ønsket Thiago. Han var den eneste spilleren jeg ønsket. Det var ham, eller ingen, sa Bayerns da nye spanske manager (wikipedia),

Les: Endelig fikk Barcelona igjennom et gigantsalg

Og det ble Thiago i 2013. Bayern München er fortsatt takknemlig for dette. Guaridola forsvant i 2016, men Thiago ble.

Nå hevder tyske Sport Bild at 29-åringen har bestemt seg for å ikke forlenge med Bayern. Spanjolen har skjønt at dette kan bli siste mulighet til å skifte til sin tredje og siste toppklubb.

Stemmer dette, har Thiago garantert fått signaler fra klubber han kunne tenke seg å spille for. Han er mester i La Liga, han er mester i Bundesliga. Hvis det ikke blir en retur til Barcelona, blir neste stoppested garantert en av de tre andre ligaene.

Les på Popidol: Disney+ kommer til Norge 15.september

Da har vi Juventus, PSG og Liverpool som knapt, eller overbevisende ruler i sine ligaer.

Ifølge Sport Bild har Thiagos helomvending fått Liverpool til å vurdere om de skal utnytte denne unike muligheten til å hente en av Klopps favoritter, en spiller som han selv opplevde skapte trøbbel for Borussia Dortmund.

Den tyske avisen hevder at Bayern forventer å cashe ut rundt 540 millioner kroner for Thiago som stikker på free transfer i 2021.

En 29-åring med «fotballkrigserfaring» fra Barcelona og Bayern München. Kan Liverpool virkelig lukke øynene for denne muligheten som bare kommer hvert skuddår?

Les: Bekreftet: Arsenal har fått på plass 4 kontrakter som skal løfte klubben