Marcelo Bielsa har en særegen sittestil på sidelinjen.

Det har vært litt mer ujevnt i det siste for Leeds United, men de befinner seg fortsatt på andreplass og direkte opprykk til Premier League. – Manager Marcelo Bielsa har selv tatt til telefonen til et stortalent for å lokke han til Elland Road.

Manchester City talent Ian Poveda er den aktuelle spilleren, 19-åringen som har en heftig bakgrunn med opphold som veldig liten i klubber som Barcelona, Arsenal og Brentford. – Hans avtale med Manchester City går ut i sommer og av en eller annen grunn har han ifølge Tittosport ikke klart å imponere City manager Pep Guardiola til tross for at han har spilt på alle de ulike engelske ungdomslandslagene.

Les: Sky Sports: Nå er avtale med Ashley Young på plass

Poveda skal være veldig interessert i å signere for Torino, og det pågår forhandlinger for å prøve å oppnå en avtale de neste dagene, men det er også rapportert at Leeds er i nærheten av å fullføre en avtale etter iherdig innsats fra deres argentinske manager.

Tuttosport legger til at Bielsa gjør alt for skaffe mannen sin ved å ringe unggutten personlig og overbevise ham om at Leeds ville være det beste valget for hans karrière.

Med at Leeds har gått så bra og er nære opprykk opprykk denne sesongen, er det en enorm gulrot for Poveda å fortsatt kan spille Premier League-fotball.

At Guardiola er en stor Bielsa-fan, kan også spille en rolle i City og la Poveda, som også er blitt nevnt som et keltisk mål, gå videre nå.

Les på Popidol: Foo fighters lover et sinnssykt 2020