(foto: chelsea, twitter)

Forrige sesong var Chelsea perfekt for den tyske landslagsspilleren. Selv med kaos rundt Frank Lampard og hastehenting av Thomas Tuchel endte det med Rüdigers første Champions Leauge-tittel. Siden i sommer har det meste dreid seg om eviglange forhandlinger med Chelsea – og etter nyttår forhandlinger med rivalene til London-klubben.

Noen få måneder før status som free agent er 29-åringen opptatt av å ta det riktige valget.

Fotballverden er omskiftelig som resten av omgivelsene, det som er status i en klubb i dag, kan bli snudd på hodet i løpet av noen måneder. Hos Chelsea er det nå åtte potensielt nye eiere som kommer med bud, for litt over en måned siden var det ingen som ante at Mr. Chelsea Abramovich skulle tvinges til å selge.

Les: Absolutt ingen lar seg skremme av Benfica sin prislapp på 800 millioner

Ifølge Bild er Manchester United skikkelig interessert i å hente Rüdiger fra sine Premier League-rivaler, og Ralf Rangnick kjenner agenten hans godt. United forventes å være i markedet etter en ny midtstopper denne sommeren, med Axel Tuanzebe og Eric Bailly på vei bort fra klubben.

United har likevel utfordringer som står på rekke og rad. Ute av Champions League, i fare for å sulle rundt i i Europa League eller Conference League neste sesong – og fortsatt uten styrmann fra neste sesong.

Ifølge Bild er det spesielt det siste som får Rüdiger til å vegre seg for å velge Old Trafford.

Dette betyr at Ralf Rangnicks ord og overtalelsesevne betyr null og niks. Før United har på plass en Pochettino, Ten Hag, Lopetegui eller Enrique, kan de glemme signaturen til Rüdiger. Drøyer det for lenge før styrmannen er på plass på Old Trafford er trolig Rüdiger tapt.