Darwin Nunez

Normalt ville en spiller som fikk en prislapp på 800 millioner kroner i praksis være umulig å flytte på, men ikke når du har en så knallbra statistikk som Darwin Nuñez.

Denne sesongen har 22 åringen i Benfica drakt sørget for mange jubelscener. – 26 mål og to assist på 33 kamper. 20 mål på 22 kamper i den portugisiske ligaen, fire mål på åtte kamper i Champions League. Et av Champions League-målene sist uke da Benfica beseiret Ajax 1-0 og gikk videre til kvartfinalen.

Les: Har startet aksjonen! «Få Ronaldo til å parkere alle tanker om en retur til Sporting»

West Ham skal ha fått et bud på over 500 millioner avvist på «deadline day» i januar og de har til hensikt å prøve igjen i sommer. The Guardian mener London klubben vil få konkurranse klubbernoe den portugisiske avisen Record er enig i.

Manchester United som skal igjennom en total reformasjon denne sommeren, Arsenal og Newcastle som har satt av «ubegrensede midler» er alle veldig interessert i Nuñez – men det vil koste.!

Record skriver at Benfica vil kreve 67 millioner pund for sin gullklump, noe som tilsvarer omtrent 800 millioner kroner.