Gianluca Busio

Kansas Citys speiderdirektør kan fortelle at Manchester United er hypp på å signere den 17 år gamle midtbanespiller Gianluca Busio. – Denne sesongen har vært et klart gjennombrudd, han har spilt 31 kamper i MLS for Kansas og sørget for fire mål og to assist. 

I en samtale med TuttoMercatoWeb berømmet Edward Burleson unggutten for hans talent, og la til at den nylige rekorden hans også har tiltrukket oppmerksomhet fra Inter Milan.

Les: NFL:Skandalescener da det bare var 8 sekunder igjen av kampen

«Han er et stort talent. Han er en spiller som kan spille trygt i Europa, ”sa speideren. “Han har god teknikk, han er en smart spiller, en boks til boks og han jobber hardt. For meg, hvis han vil lykkes på høye nivåer, må han snart dra videre».

“Hvis han ønsker å gjøre en stor karriere, må han snart til Europa»

“Inter? Ja, jeg vet også om Manchester United. Dette er ting som kom ut. Vi hadde også et tilbud, selv om ikke fra Inter. Men vi slapp ham ikke.

”Jeg vet ikke om og når det vil skje, kanskje om et år eller mellom to. Men det som er sikkert, er at presset på Busio alltid er større, gitt de mange klubbene som kommer frem og er interessert.”

Les: Manchester City kan bli utestengt fra Champions League