Ikke ofte "hjertet" kom frem på Old Trafford

Alle har forståelse for at det ikke bare er kjærlighet mellom Angel Di Maria og Manchester United. – Tilbake i 2014, etter en katastrofesesong under David Moyes forsøkte de å få tilbake stemningen fra Sir Alex Ferguson epoken med å bruke litt penger.

Manchester United satte britisk rekord i spillerkjøp og hentet inn Angel de Maria for 60 millioner pund. – en enorm investering. Di Maria hadde akkurat hatt hovedrollen i Real Madrid og var en av deres mest innflytelsesrike spillere da de vant sin 10. Champions League-pokal.

Angel Di Maria «hater» Manchester United og slår til og med av TV-en bare de blir nevnt.

Les: De mest verdifulle fra 16 til 40 år

Hvor mislykket kan en overgang bli?

Det var stor stas på Old Trafford, Di Maria overlevert skjorte nummer 7 . Alle var nær ekstase, men ved sesongslutt så tallene slik ut for angrepsspilleren. – På 20 starter ble det tre mål og ti assists.

ikke akkurat er forferdelig, men langt fra de syv målene, 22 assists han hadde klart sesongen før, noe som hadde ført til at United signerte ham.

Faktisk ble Di Maria ansett som så skuffende at Telegraph kåret ham sesongens verste signering for hele Premier League.

Og så, sommeren 2015, solgte United Di Maria til Paris Saint-Germain for 44 millioner pund – et tap på 16 millioner pund på en spiller de hadde signert et år tidligere.

Les på Popidol: Donald Trump driter seg ut når han prøver seg på Indias største stjerne

Argentineren likte tydeligvis ikke sin tid i klubben – noe som fremgår av at han ikke klarte å gå ombord i flyet deres engang før sesongen den sommeren – og det er et nag han har holdt fast på siden.

For ifølge PSG-målvakt Marcin Bulka, vil ikke Di Maria engang se på United på TV.

«Di Maria hater Manchester United,» sa han til en polsk Youtube-kanal (per A Bola). «Han har ikke noe godt minne om tiden han tilbrakte der.

«Når noe relatert til Manchester United vises på TV, bytter han kanal eller går.»

Da United betalte de 60 millioner pundene for ham, så de trolig ikke for seg at seks år senere ville han avsky klubben så mye at han ikke engang vil se folk snakke om dem.