Danny Drinkwater

Danny Drinkwater jobber knallhardt for å komme tilbake på førstelaget til Chelsea etter noen mareritt år siden han forlot Leicester City.

Drinkwater kom til Blues for 35millioner euro i september 2017 etter å ha etablert seg som en av Premier Leagues fremste sentrale midtbanespillere for Foxes. Han var en av deres nøkkelspillere i den mirakuløse tittelvinnersesongen 2015/16.

Les: Satser på Kylian Mbappé og dropper både Haaland og Alaba!

Men han har bare 23 kamper for Chelsea. Alle unntatt en av dem kom i den første sesongen i Vest-London, den andre i 2018 Community Shield-finalen.

Siden den gang har han hatt mildt sagt katastrofale utlån hos Burnley og Aston Villa. 31-åringen er nå i den tyrkiske klubben Kasimpasa til slutten av sesongen i en tredje forsøk på å gjenopplive karrieren.

«Min tid i Chelsea har bare vært frustrerende,» sa Drinkwater til Elmatch.

Les på Popidol: Texas sier «Hi»

«Det er en merkelig posisjon jeg er i. Jeg vil fortsette med Chelsea. Jeg føler at jeg har uferdig arbeid med denne klubben. ”

Spiller fotball igjen og gjør det bra!

Midtbanespilleren får godt med spilletid for første gang på nesten tre år i Super Lig. Han har dukket opp i alle Kasimpasas siste sju kamper, startet fire og kom inn som innbytter i de andre tre.

På spørsmål om han kunne tvinge seg inn i Thomas Tuchels nåværende Chelsea lag: “Jeg vil gjerne tro det.

Jeg vet ikke om det er en god ide å dra tilbake til Chelsea og begynne å erklære disse tingene. Jeg har en lang vei å gå.

“Jeg må prøve å begynne å nyte fotballen igjen, for i dette øyeblikket har den forsvunnet. Jeg fortsetter å jobbe hardt, jeg fortsetter å utvikle meg, og jeg gjør de riktige tingene til rett tid, og jeg må være skadefri og se hvor det tar meg.

«Det er en kort karriere, så jeg må fortsette å gjøre de riktige tingene og håpe ting snur.»

Drinkwaters ønske kan bli vanskelig å nå, med hans moderklubb som angivelig uttrykker sin interesse for å signere Hakan Calhanoglu når kontrakten med AC Milan utløper til sommeren.

Calhanoglu er på radaren til en rekke toppklubber mens han forbereder seg på å bli en gratis agent. På fire år i Milan har han gitt 30 mål og 47 assist fra 163 opptredener.

Manchester United har vært sterkt knyttet til Tyrkias internasjonale. De fikk sjansen til å se ham i aksjon da de to sidene møttes i Europa League forrige måned.

Les på Engelske Klubber: Edinson Cavani er tapt for Manchester United

Kobler til et bytte til United for Calhanoglu tilbake dato i fjor. Imidlertid møter de nå konkurranse fra Premier League-rivalene Chelsea.