Manchester United har fortsatt altfor mye sand i maskineriet

Kan få en hard sommernøtt å knekke. (foto: united, twitter)

Forrige sesong var han i ferd med å bli en overgangsflopp for José Mourinho og United. Nå ser det ut som Fred har kommet seg over innkjøringsproblemene, har festet røttene på Old Trafford og har planer om å være den positive påvirkningen i troppen.

Samtidig blir vi litt småbekymret når vi får brasilianerens rapport fra United-garderoben. Var det ikke akkurat dette Solskjær skulle få bukt med i løpet av året?

Les: Barcelona i krise – må søke fotballforbundet om hjelp

Vi lar Fred fortelle hva som fortsatt hemmer United på ferden mot å hente inn forspranget til de beste klubbene i Premier League.

-Vi må forbedre oss på alt. Samholdet i laget, det er forfengelighet i gruppen. Vi må fokusere mer på de samme målene. Når alle har samme mål beveger vi oss fremover. Men når en spiller bare ønsker å spille bra, mens annen har å score egne mål, da blir det vanskeligere å gjøre fremskritt, sier Fred ifølge ESPN.

Hæ? Hadde ikke du ryddet opp i dette, Solskjær?

Les på Popidol: Sjokk og vantro, Keith Richards har stumpet røyken

Vi setter pris på United-spillerens åpenhet, men blir samtidig litt urolig når troppen fortsatt består av deler som ikke er synkronisert med resten av lagmaskinen United.

Når Solskjær ikke har klart å endre holdninger i løpet av det siste året, da høres det ut som vi kommer til å få noen sentrale utskiftinger til sommeren. United-manageren har jo tidligere sagt at det tar 2-3 ovengsvinduer for å få på plass de siste brikkene.

Vi tipper Fred har noen kandidater til exit-listen.

Les: Jose Mourinho er gretten og angrer allerede han tok Tottenham jobben