Barcelona i krise – må søke fotballforbundet om hjelp

Griezman. (barcelona, twitter)

Overgangsvinduet er godt lukket frem til sommeren, men når det baller på seg med skader på sentrale spillere, finnes det faktisk noen unntak. Men da må det ropes høyt Hjælp!

Barcelona-manageren jobber hardt for å ikke virke for desperat, men må samtidig overbevise det spanske fotballforbundet om at situasjonen er prekær for klubben.

Med både Luis Suarez og Ousmane Dembele ute med langtidsskader, tvinges Setién og gjengen til å søke om tillatelse til å hente inn en ny spiller utenom overgangsvinduet.

Les: Christian Eriksen fikk aldri drømmetilbudet han ventet på

Barcelona må overbevise fotballforbundet om at det dreier seg om skader på minimum fem måneders varighet, at det skjedde etter at overgangsvinduet lukket og påvirker klubben i sterk grad.

Nå har ikke Barcelona noen problemer med å vise til de siste kampene der de offensive utfordringene blir overtydelige. Manager Setién holder heller ikke igjen når han forteller om situasjonen i klubben.

-Det er åpenlyst at vi har bruk for noen til å komme å hjelpe oss, sies det fra Setién ifølge Marca.

Les på Popidol: Sjokk og vantro Keith Richards har stumpet røyken

Gir forbundet Barcelona mulighet til å handle utenfor overgangsvinduets tidsrammer, betyr ikke dette at en løsning er nært forestående. Spilleren kan kun hentes fra Spania, og vi kan ikke forestille oss at det finnes en klubb i La Liga som frivillig vil gi fra seg en spiller som holder Barcelona-nivå.

Heller ikke Barcelona-manageren er sprudlende optimistisk.

-Vi vil gjerne ha en allsidig spiller, men det er ikke lett nå. Vi har et par navn, men i mange tilfeller er det ikke opp til oss, sier Setién ifølge Marca.

Svake resultater, bråk i Barcelona-leiren, skader, desperasjon etter å hente inn ny spiller, avhengig av forbundets velvilje. Queche Setién har forvillet seg inn det som kan utvikle seg til den perfekte fotballstormen.

Les: La Liga-klubb nekter å gi tilbake Barcelona spiller

Samtidig er det ikke så mye å unnskylde når du ser denne troppen mot Real Betis:

Go Barcelona!

Les: Hoster opp 2,6 milliarder for tre Manchester United og Liverpool toppmål