Fra den andre kampen. (foto: united, twitter)

Manchester United ønsker å selge Jesse Lingard, en gang for alle, mens 29-åringen selv vil på utlån de siste månedene for å spasere ut av Old Trafford som free agent til sommeren i den perfekte forhandlingsposisjonen. Nå har tilbudet kommet som kan blidgjøre både United og Lingard.

Ifølge 90min.com har Newcastle sendt over et ferskt tilbud til Manchester United. Lingard tar turen nordover for resten av sesongen og gjør sitt for å hindre nedrykk, mens Manchester United får 10 millioner pund (!) for å leie ut benkesliteren.

Les: Bild: Niklas Süle er tapt for Bayern München

Lingard trenger ukentlig spilletid for å komme i posisjon hos Gareth Southgate og den engelske VM-troppen, Newcastle er i en så presset situasjon at 29-åringen kan bade i spilletid.

Eddie Howe har innsett han mangler kreativitet på midtbanen, på utleie hos West Ham forrige sesong ble det tydelig hva Lingard er god for med sine 9 scoringer og 5 assists på 16 kamper.

Lingard. (foto: united, twitter)

Newcastle får en kreativ ressurs som har vist han kan levere utenfor United fra dag én, Lingard får spilletid i Premier League kastet etter seg, mens Manchester United slipper «problemet» Lingard samtidig som de får rundt 120 millioner kroner for å gi avkall på spilleren de neste fem månedene.

Les: The Athletic: Manchester United står igjen med 4 navn på managerlista

Høres ut som en done deal. Ifølge The Telegraph forventer også Newcastle å ha på plass denne avtalen i løpet av uken. At noen er villig til å betale dette beløpet for å leie en spiller med 273 minutter på banen denne sesongen, det er en helt annen historie.