Kalvin Phililips og Raphinha

Den 26 år gamle midtbanespilleren Kalvin Phillips er og blir Leeds spiller, hans lojalitet til klubben han har spilt for de 12 siste årene er svært stor. Et tilbud fra West Ham i vinter ble avvist.

Kalvin Phillips’ kontrakt med Leeds løper til sommeren 2024, det er i utgangspunktet ingen hast med å signere en ny avtale, men lønna må drastisk opp. Phillipps er en av Leeds aller viktigste spillere og som også har bemerket seg på det engelske landslaget tjener bare 38 000 pund i uken. Minst av alle med spilletid med det engelske flagget på brystet.

Kontrakten er ikke endret siden 2019 mens Leeds spilte i Championship. – 90 minutter melder at samtalene som ble startet i fjor har stagnert og at det har svært mange klubber registrert, ikke bare West Ham.

Les: Ikke lenger tvil om hva som avgjør Kylian Mbappés valg av klubb

Liverpool, Chelsea, Arsenal og nyrike Newcastle følger situasjonen tett og har gjort det en stund, de er alle i en slags «vente og se om det blir ny atale» modus, mens Manchester United etter påtrykk av manager Ralf Rangnick har sluttet å sitte på henna og luftet et tall om hva en spiller med Kalvin Phillips sine kvaliteter kan forvente seg av lønn ved en overgang til Old Trafford.

Les på Popidol: Netflix har bestemt seg for å lage «BioShock»-filmen

Signalene er at lønna til Kalvin Phillips vil ligge i området til Juan Mata, ca 130 000 pund i uken.