Hva i huleste skjedde egentlig her? (foto: everton, twitter)

For en forrykende fotballkamp! Selv om Manchester United ledet ballet hele veien, var sa Ancelotti etter kampen, en kamp der Everton ikke fortjente et nederlag.

Cavani og og Fernandes gjorde som bestilt og sendte United til pause med 2-0 ledelse. Ole Gunnar Solskjær var sikkert fornøyd med peptalken i pausen og sendte sine 11 fotballkrigere ut til andre omgang for å fortsette presset.

Les: På fredag fikk Solskjær bekreftelsen på at noe virkelig stort er på vei

Men i garderoben hadde Carlo Ancelotti tydeligvis fyret spillerne sine skikkelig opp. 49 minutter: Kaboong Douchouré, tre minutter senere: Kabooong James Rodriguez.

United klarte å unngå å gå helt ned i kjelleren, ogScott McTominay sendte United foran 3-2 tyve minutter før slutt. Da var det snakk om for de røde å kontrollere det hele inn til seier.

Så smatt Dominic Calvert-Lewin gjennom og reduserte til 3-3 mens dommeren så og si hadde fløyta på vei opp mot munnen.

Det tok oss en god time å komme ned til hvilepuls, så vi kan bare forestille hvordan Solskjær hadde det på sidelinjen.

-Vi spilte god fotball i andre omgang, men vi slapp inn tre på tre skudd på mål. Når man gjør det, så er det skuffende. Vi reagerte godt etter deres to scoringer, men vi skulle ha fått ballen i hjørnet og latt tiden løpt ut da det var lagt til fire minutter, sier Solskjær ifølge Sky Sports.

Som unnlater å nevne en fomlete David de Gea på Doucourés scoring,

Nok en sterk kamp av United og Everton, men når vi er ferdige med den siste runden i sesongen, er det dette poengtapet United trolig irriterer seg mest over.

Les: RB Leipzig har et alternativ Liverpool vil digge, det andre vil skape hodebry for Klopp