Welcome to the red farm of fun, Cristiano. (foto: united, twitter)

Amad Diallo kom smilende til Manchester i januar. Ankomsten var planlagt siden sommeren, men Atalanta fikk akutt behov for å beholde vingen de skulle sende videre til Solskjær og gjengen. Hadde Diallo blitt, ville dette betydd at 18-åringen hadde fått flust med spilletid på øverste nivå. United takket høflig nei, og satte høyrevingen på flyet til Manchester.

Selv om Solskjær har rost unggutten ved enhver anledning, er det til slutt ferdighetene og prestasjonene som skal overbevise. Etter to kamper for U23-laget skjønner vi hvorfor United hadde hastverk med å hente «hjem» Diallo i januar.

Les: Ole Gunnar Solskjær gir Paul Pogba et råd som ville vært utenkelig for få uker siden

I debutkampen for U23-laget ble det to scoringer på vingen, i neste sto han bak tre assists og én scoring. Kort fortalt: 3 scoringer og 3 assist på to kamper. Da fredagens kamp mot serieleder Blackburn endte med en helt vill kamp og 6-4 seier, sier det seg selv at Diallo var en av nøkkelspillerne bak denne seieren med sine 3 + 1.

Disse prestasjonene noen få uker på engelsk jord og fortsatt ikke helt oppdatert på det engelske språket, det forteller mye om potensialet til høyrevingen. Solskjær har hele veien vært forsiktig med å snakke opp tenåringen mer enn nødvendig, for å ta av noe av presset på 37 millioner pund-spilleren. Etter den andre kampen fikk Solskjær spørsmål om Diallos fremgang.

-Vi jobber med kampformen hans. Selvfølgelig trener han hardt, og Blackburn er på toppen av ligaen, så dette var en bra utfordring, sier Solskjær ifølge Goal.

Ikke mye som blir avslørt der, nei.

18-åringen tilhører førstelagssystemet på trening, men spiller for U23 for erfaringen. Enn så lenge. Den første gangen Diallo møtte førstelagsspillerne var da de varmet opp før Liverpool-kampen, der han ble møtt med knyttneve-hilsener. Et rimelig sterkt symbol på at Diallo er i planene for en snarlig debut?

Les: Hazard har nå som Prosinecki, Woodgate og Kaka fullt medlemskap i Real Madrids klubb for fordømte spillere

Ifølge Goals kilde viser han en stor selvtillit på treningsfeltet. De manglende engelskkunnskaper hindrer ikke 18-åringen fra å uttrykke seg, noe som også vises på banen.

Tilbakemeldingene etter de to kampene er at Diallo har en helt spesiell begavelse på første-touchen, behersker spill på små flater, digger å utfordre forsvarsspillerne, har kvikkhet i pasninger og glimrende bevegelser. Tre scoringer på to kamper sier også en god del om målteften.

Fortsetter 18-åringen denne utviklingen er det kun kort tid før Solskjær henter høyrevingen til benken og sier de magiske ordene: You´re up, lad.

Les: Skulle tilbake til Skandinavia – valgte selvfølgelig Sandefjord