Sikter seg fortsatt inn mot comeback i Premier League.

Ed Woodward og Florentino Perez skal begge ha åpnet kanal inn til Mauricio Pochettino for å være klar til å trykke på knappen. Ole Gunnar Solskjær har brukt de siste ukene til elegant å fjerne United-jobben fra snart ledig stilling-lista til den tidligere Tottenham-sjefen. Likevel er en av Pochettinos tidligere Tottenham-disipler overbevist om at argentineren fortsatt sikter seg inn mot Old Trafford.

Jan Vertonghen jobbet under Pochettino i fem år hos Spurs og kjenner argentineren godt. Ifølge Championat er Pochettino kontaktet av Zenit St. Petersburg, men Vertonghen mener gamlesjefen har større planer.

Les: Guardiola og Messi skal vinne Champions League neste sesong

-Jeg mener engelsk liga passer ham veldig bra. Han er en manager som prioriterer fitness og det fysiske ved spillet. Jeg tror å trene i Premier League er det mest riktige han kan gjøre. Han vil alltid ønske å coache et stort lag. I Premier League er det bare to, tre som kan være aktuelle for ham nå. Jeg vil ikke navngi klubbene av respekt for de andre managerene, men jeg tror det er disse han jobber mot, avslutter Vertonghen.

Som tydeligvis vet mer enn han vil dele.

Da har Solskjær bare én ting å gjøre: Fortsette med å overliste klubber som PSG, kjøre over Bundesliga-ledere og aller helst vinne mot Arsenal på lørdag. Vi kan ikke skjønne annet enn at Pochettino må seek life elsewhere.

Les: Solskjær er frustrert over PL-avstemningen:- Urovekkende