Garnachoooo! (foot: united, twitter)

Wayne Rooney-flashback. I 2011 brasset United-legenden inn et vanvittig mål mot Manchester City. På Goodison Park var det en uruguayansk 19-åring som sto for det samme. Tre minutter inn i kampen viste Alejandro Garnacho hva Erik ten Hag mente med vendepunkt for Manchester United.

Scoringen vil gå inn som et av Premier Leagues flotteste ever, for Garnacho godt timet etter å blitt stemplet som en liten drittunge etter to ganger forsøk på å sabotere straffespark til FC København.

LES: Premier League-klubb klar for å cashe inn på salg av egen førstekeeper og utnytte situasjon hos Arsenal

Det meste stemte for United. Luke Shaw er endelig tilbake og hadde sin store sjanse. På den andre siden av banen viste en mesterlig Andre Onana gjentatte ganger hvorfor Ten Hag har backet keeperen gjennom en seig start. Selv måtte Erik ten Hag holde seg på tribunen med karantene, men koste seg stort iført sin sixpence hatt.

I andre omgang handlet alt seg om United. Marcus Rashford fikk sin scoring på straffe, og når selv Anthony Martial stortrives og setter inn scoring, da fungerer lagmaskinen.

0-3 seier og årets Premier League-scoring av 19-åringen Garnacho. Manchester United is on a roll!