Richarlison har så mye mer inne.

Da Carlo Ancelotti som for øvrig er i alvorlig trøbbel etter å ha tapt El Clásico 0 – 4 på hjemmebane på søndag forlot Everton i fjor sommer var det som om luftet gikk fullstendig ut av Liverpool-klubben. Everton så ut til å «bli reddet» da Rafael Benítez ble hentet inn, men det gikk så dårlig at Liverpool fans var overbevist de hadde en sabotør hos sin byrival.

Inn kom Chelsea legende Frank Lampard, men i løpet av de snart tre månedene han har ledet klubben har det ikke gått bedre, tvert imot. Hadde det ikke vært for sist ukes 1 – 0 seier mot Newcastle ville de vært på nedrykksstreken.

Les: Edinson Cavani er svært aktuell hvis de lykkes i å selge Alexis Sanchez

Richarlison, som kom til fra Watford til Everton i 2018, har denne sesongen levert fem mål og tre assist på 23 kamper i England. Spissen har med andre ord ikke fått fart på målscoringen.

Goal melder at Manchester United vil ha Richarlison i sommer. De er overbevist om at de skal få fart på spissen det samme skal Real Madrid også tenke.

Les: Vil bort fra Stamford Bridge

Richarlison har kontrakt med Everton til sommeren 2024. Totalt har han scoret 42 mål og 16 assist på 163 kamper i Premier League. Han har også scoret ti mål på 32 A-landskamper med Brasil.