Mats Møller Dæhli

Mats Møller Dæhli har lenge vært en del av den tyske bohemklubben St. Pauli nå følger han etter Kristian Thorstvedt til Genk dagen en dag etter landsmannen. – Denne sesongen har det gått meget bra for Mats Møller Dæhli som rett før jul ble kåret til topp 10 spiller i 2.Bundesliga. 

Dæhli har signert en kontrakt på 3,5 år og blir det det 3dje nordmann i Genk.

Les: Ronny Deila kan være på vei ut i verden på nye eventyr

Det norske trekløveret i Genk består nå av Sander Berge, Kristian Thorstvedt og etter idag  Mats Møller Dæhli- Regner med at klubben viser hensyn og serverer brunost på brakka.

Den belgiske klubben opplyser på sitt nettsted at Dæhli ankom klubben i går og gjennomførte den medisinske testen lørdag morgen.

Nordmannen har vært i St. Pauli på nivå to i tysk fotball siden sommeren 2017. Han var opprinnelig utlånt fra Freiburg, men overgangen ble gjort permanent året etter.

– St. Pauli har vært livet mitt de siste tre årene. Jeg er stolt over å ha spilt for dette laget. Takk for hver kamp! Men det er på tide for meg å gå videre, og jeg vil understreke at det var min beslutning, sier Dæhli til Hamburg-klubbens nettsted.

24-åringen har tidligere spilt for Molde, Cardiff og Freiburg.

Vingen hadde kontrakt med St. Pauli fram til juli 2021. Det siste halvåret har han vært lagkamerat med Leo Skiri Østigård, som har vært utlånt fra Premier League-klubben Brighton.

24-åringen har også spilt for Molde og Cardiff. Som ungdomsspiller var han innom Lyn, Stabæk og Manchester United.