You want Cristiano back, Ole?

Det har vært litt av en siste uke. Juventus ute av Champions League, ryktet om at Juventus legger ut Ronaldo på «brann-salg», ryktet om at Ronaldos agent er i kontakt med Real Madrid om en retur til San Bernabeu. Og ikke minst Zidanes svar på om Ronaldo returnerer: -Kanskje, vi får se hva fremtiden bringer.

Noe er i gjære. Etter CL-exiten hadde hovedpersonen selv behov for å vise at han ikke skal avskrives. Hattrick i løpet av første omgang i Serie A-kampen mot Caglieri, fem dager etter den skjebnesvangre Porto-kampen.

Zidane og Real Madrid teller på fingrene, Juventus teller på euroknappene om de har råd til å sende 300 millioner kroner årlig inn på kontoen til superstjernen uten å få Champions League-valuta for pengene.

Det grubles også i Manchester. Kommer Ronaldo på markedet for puslete 25 millioner pund, er dette muligheten som aldri kommer tilbake. Ronaldo rangeres fortsatt som en av verdens desidert beste angrepsspillere, blir fortsatt sett på som et ikon på Old Trafford – og har minst 1-2 sesonger igjen helt på topp.

Det er tolv år siden Real Madrid «overtalte» United til å slippe den fremadstormende portugiseren. Real Madrid fikk sin storhetstid med Ronaldo i troppen, Manchester United opplevde en gradvis dalende kurvende uten.

Det skal siden ikke ha stått på forsøkene hos United å hente Ronaldo tilbake, nå kan muligheten for alvor åpne seg.

Ja, Ronaldo har et solid sugerør inn i lønnsposen til klubben, men den kommersielle verdien av å tre på ikonet Ronaldo en United-drakt, vil gjøre 36-åringens lønnsutgift til småpenger i den store sammenhengen.

Med Pogbas fremtid fortsatt usikker og et Juventus som hyler etter å hente franskmannen tilbake til Torino, har United et solid forhandlingskort på hånda. Hvis vi i tillegg legger til at Manchester City kan ende opp med å stille til neste sesong med Lionel Messi i lyseblått, vil en kamp mellom det siste tiårets to beste spiller i verden – i Premier League – i Manchester – skape en setting for historiebøkene.

Les på Popidol: Guvernør Matthew McConaughey: «Alright alright alright»

Og det er ikke bare markedsverdien til Ronaldo som bør lokke United til å sette andre offensive investeringer på vent. Klubbeierne, The Glazers, hentet «gamlingen» Tom Brady til NFL-klubben Tampa Bay Buccaneers. I januar ledet den ikoniske guarterbacken Brady Glazer-klubben til seier i Super Bowl. 43-åringen Brady hentet Glazer-familien det største troféet, 36-åringen Ronaldo har potensiale til å gjøre det samme.

Ronaldo i riktig farge

Ronaldo har ikke lykkes hos Juventus, sier du? Forskjellen er at hos Man United kommer Ronaldo hjem.

Forblir en Erling Haaland-overgang til Old Trafford ren ønsketenkning i sommer, bør en Ronaldo-overgang virkelig jobbes for. Vi blir ikke overrasket hvis Glazer-familien allerede jobber med en plan.

Les: Chelsea-direktøren har bestemt seg for å utnytte Antonio Contes interesse