On a mission from Roman.

I januar 2018 ble Emerson Palmieri hentet til Stamford Bridge fra Roma. Under fire Chelsea-managere har den italienske venstrebacken fortsatt til gode å etablere seg skikkelig hos London-klubben.

Nå er det ingen drømmesituasjon for en spiller å få fire nye managere på tre år, alle med sin egen oppfatning av hvem som fortjener å spille for Chelsea. Spesielt da Frank Lampard re-entret scenen på Stamford Bridge og handlet inn Ben Chilwell, ble avstanden til spilletid ekstra stor for Palmieri.

Les: Bayern München er «satt under angrep»

Så langt i sesongen har det blitt mindre enn 700 minutter på banen for den italienske 26-åringen, med bare to kamper i Premier League. Når vi legger til at Palmieri fortsatt har til gode å få PL-tillit fra Thomas Tuchel, skjønner vi hvor dette bærer.

Conte kaller. (foto: palmieri, twitter)

Les på Popidol: Guvernør Matthew McConaughey: «Alright alright alright»

Ifølge Teamtalk har Chelsea-direktør Marina Granovskaia satt prislapp på 17 millioner pund på Palmieri etter at manageren som hentet Palmieri til Stamford Bridge har viftet med sin interesse.

Antonio Conte har fortsatt høye tanker om egenskapene til Palmieri, og skal ifølge Calciomercato ha banket på hos Chelsea. Vi tipper 26-åringen selv er klar for å gi opp Chelsea-prosjektet.

Les: Nå har også Marcos Rojo begynt å «blande seg inn» hos United